Onze prachtige rustige en gezellige naturistencamping Abtswoudse Hoeve heeft dit lopende seizoen nog een beperkt aantal seizoenplaatsen te huur. Onze camping ligt tussen Den Haag en Rotterdam in. Er is daardoor in de omgeving van alles te doen.

Op de camping bieden we je een ruime plek met electriciteit en water.

Er is voldoende netjes sanitair en een heerlijke schone zwemvijver aanwezig. Naast die vijver is ook een ruime speelplaats met zand voor kinderen. Regelmatig worden er in ons NAVAH-café allerlei activiteiten georganiseerd.

Ben je geïnteresseerd om het komende seizoen bij ons te komen kamperen en wil je weten wat onze voorwaarden en prijzen zijn, stuur dan een mailtje naar receptie@abtswoudsehoeve.nl en je krijgt heel snel antwoord op al je vragen. Via dit mail adres kun je natuurlijk ook direct je plek reserveren. We kijken naar je uit! In principe loopt het seizoen  1 oktober, maar je zult merken dat we zeer flexibel zijn.

Categorieën: Algemeen

Translate »