Hoewel het seizoen nog niet voorbij is wordt er al druk gewerkt aan het verbeteren van de voorzieningen op onze camping voor volgend seizoen. Na een gedegen voorbereiding is de renovatie van de Groene Schuur gestart.  De gerenoveerde schuur gaat onderdak aan de receptie, administratie en de beheerder. Daarnaast komt de voorziening voor het wassen en drogen weer terug. Deze voorziening is net zoals de bibliotheek tijdelijk ondergebracht in de stal.

De planning is dat er gefaseerd gerenoveert gaat worden. De eerste fase, het slopen is vrijwel afgerond. Fase 2, welke gepland staat voor de herfst, bestaat uit het opbouwen van een nieuw houtskelet, het  aanbrengen van een geisoleerd dak met dakpannen en geisoleerde wanden bekleed met zwarte houten planken. Daarna zal de binnenkant van de schuur afgewerkt worden. Hierbij is de doelstelling dat bij het begin van het nieuwe seizoen alles functioneert en gereed is.

Categorieën: Algemeen

Translate »